BodyShape

Tijdens de BodyShape zullen coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en vitaliteit centraal staan. Door het gebruikt van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier. Daardoor is  geen enkele training hetzelfde en is het altijd weer een nieuwe, leuke uitdaging! Door het gebruik van bijvoorbeeld gewichtjes, dynabands en vele andere klein fitnessmaterialen worden oefeningen zwaarder gemaakt, waardoor de prikkel op het lichaam nog groter wordt en er nog meer calorieën verbrand zullen worden! Gedurende de training zal er een hoop aandacht gevestigd zijn op de benen, de billen en de buik. Daarnaast zullen ook zeker de borst en armen niet vergeten worden. 

 

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring