Bootcamp Bedrijven/Scholen

Bootcamp is niet alleen goed voor de gezondheid van het personeel, maar ook voor de sfeer en de teamspirit binnen uw bedrijf. Ideaal omdat we op een locatie, dag en tijd af kunnen spreken dat het u goed uitkomt. Op dit moment verzorgen wij een aantal Bedrijfsbootcamps per week, bij onder andere de Rabobank en de Gemeente Nieuwegein.

Heeft u een sportdag met de school of vereniging, of wilt u een of meerdere Bootcamps volgen? Dat kan uiteraard ook bij ons. Wekelijks verzorgen wij trainingen voor onder andere het Gerrit Rietveld College en het Oosterlicht College Nieuwegein. Daarnaast maken ook sportverenigingen als SV Geinoord Nieuwegein en Hockeyclub IJsseloever gebruik van onze diensten.

Wilt u een alternatief voor de gymles? Wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring