Toffe Tieners

Heeft jouw kind moeite om voor zichzelf op te komen en zou je jouw kind graag zelfverzekerder zien? Vind jij het belangrijk dat jouw kind goed contact maakt met andere kinderen en vind jij het fijn dat je kind weet te ontspannen bij stressvolle situaties? Is jouw kind onzeker en gun je het hem of haar om trots te zijn op zichzelf?

Kinderen in deze leeftijd komen in aanraking met de (pre)puberteit en hierdoor komt er best wat op je zoon of dochter af: leeftijdsgenoten gaan een belangrijkere rol spelen, de innerlijke en uiterlijke veranderingen van het lichaam en de keuze voor een middelbare school. 
In de training gaan de kinderen actief aan de slag, zo wel fysiek als mentaal. Ze krijgen vaardigheden aangeleerd om zich in verschillende omgevingen staande te kunnen houden.

De sociale weerbaarheidstraining Toffe Tieners biedt dit schooljaar een unieke kans! 
Vanaf 4 april wordt de training gegeven voor kinderen uit groep 7 en 8.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring