Yoga

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De balans vinden tussen inspanning en ontspanning staat hierin centraal.

De lessen zijn geschikt voor een brede doelgroep, ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring