Boksen

Jong en minder jong, getraind en ongetraind, slank en gezet. Wij zijn er trots op dat inmiddels al tientallen mensen de weg gevonden hebben richting onze bokstrainingen en dat deze bestempeld worden als “gezellig afzien”. Een heerlijk full-body workout waar je niet alleen je uithoudingsvermogen en vetverbranding een boost geeft, maar ook je zelfvertrouwen schiet omhoog!

In onze omgeving zien wij vaak mensen die liever niet sparren, die het eng vinden of nog niet kunnen sparren. Goed nieuws! Bij ons hoef je niet te sparren!
De focus ligt bij ons op de techniek en de conditie (vetverbranding).

Mocht je zelf nog geen handschoenen in je bezit hebben, dan hebben wij handschoenen voor je klaarliggen om het vrijblijvend te proberen!

De bokslessen vinden plaats op:
Dinsdag: 19.00 - 20.00 uur
Donderdag 19.00 - 20.00 uur
Zaterdag 10.00 - 11.00 uur

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op via de telefoon, whatsapp of stuur een e-mail
+31 (0)6 23 55 90 99
info@personaltrainingandlifestyle.nl

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring