Bokszaktraining

Bokszaktraining is een vechtsport gerelateerde groepsles zonder fysiek contact. Je traint je hele lichaam en werkt aan een ijzersterke conditie. Tijdens de lessen voer je diverse oefeningen uit die je spieren krachtiger en explosiever zullen maken. Daarnaast zal de combinatie van diverse technieken ervoor zorgen dat je coördinatie zal worden verbeterd.

Bokszaktraining is de ideale les om aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen te werken. Door middel van verschillende stoot-en trapbewegingen op de bokszakken en stootkussens vliegen de zweetdruppels (en calorieën) je om de oren.

De training staat onder leiding van een ervaren trainer, die ervoor zorgt dat jij het uiterste uit jezelf haalt. Bokszaktraining is een effectieve en leuke cardio workout voor iedereen!

De bokszaktrainingen vinden plaats op:
Maandag: 19.00 - 19.45 uur
Woensdag: 19.00 - 19.45 uur
Donderdag 18.00 - 18.45 uur
Zaterdag 10.00 - 11.00.uur
Zondag 09.00 - 09.45 uur

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op via de telefoon, whatsapp of stuur een e-mail
+31 (0)6 23 55 90 99
info@personaltrainingandlifestyle.nl

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring