Bootcamp

Doelstelling van deze training is om de fysieke gesteldheid van de deelnemers snel toe te laten nemen. Deze cardio en spierversterkende full body training is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht het fitnessniveau.

Lekker in de buitenlucht hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen doen om op die manier conditie, kracht, souplesse en explosiviteit te verbeteren. Door weer en wind neemt tevens uw weerstand toe.

Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht in combinatie met verschillende attributen. Hierbij kunt u denken aan sandbags, rope touwen, kettlebells en speedladders.

Als u snel resultaat wilt zien, dan is de bootcamp van PERSONAL Training & Lifestyle echt iets voor u! De training is een high intensity training, waarbij het calorieverbruik hoog ligt en waardoor u zich snel fitter voelt. Hierdoor zult u merken dat u snel resultaat ziet en een strakker lichaam krijgt.

Door in groepsverband te trainen, wordt u gemotiveerd om het beste uit uzelf te halen. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat ik u op een leuke manier weet te stimuleren om de juiste resultaten te gaan bereiken!

Wacht niet langer en maak gebruik van de gratis proefles.

De bootcamplessen vinden plaats op:
Maandag: 20.00 - 20.45 uur
Woensdag: 09.15 - 10.00 uur
Zondag: 10.00 - 10.45 uur

 

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op via de telefoon, whatsapp of stuur een e-mail
+31 (0)6 23 55 90 99
info@personaltrainingandlifestyle.nl

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring