Bootcamp Bedrijven/Scholen

Bootcamp is niet alleen goed voor de gezondheid van het personeel, maar ook voor de sfeer en de teamspirit binnen uw bedrijf. Ideaal omdat we op een locatie, dag en tijd af kunnen spreken dat het u goed uitkomt. Velen bedrijven en instanties, waaronder de Rabobank, Bolton Bouw en de gemeente Nieuwegein gingen u al voor!

Heeft u een sportdag met de school of vereniging en/of wilt u een of meerdere Bootcamps volgen? Dat kan uiteraard ook bij ons. Onder andere het Oosterlicht-, Cals-, Anna van Rijn en het Gerrit Rietveld College hebben in al gebruikt gemaakt van onze diensten.Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren ook al tientallen sportteams uit de regio mogen verwelkomen.

Wilt u een alternatief voor de gymles of training? Wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op via de telefoon, whatsapp of stuur een e-mail
+31 (0)6 23 55 90 99
info@personaltrainingandlifestyle.nl

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring