Bootcamp 4 Kids / bootcamp voor kinderen

Bootcamp 4 Kids is een sportieve en uitdagende buitenactiviteit, die gebaseerd is op kracht, conditie en plezier. Wij proberen er altijd voor te zorgen dat, buiten het harde werken om, het stukje plezier bovenaan staat. Tijdens de activiteiten komt veel sport en spel aan bod, zodat de kids niet door hebben dat ze echt aan het trainen zijn.

Buiten zijn is niet alleen belangrijk voor volwassenen, ook kinderen hebben er baat bij om veel tijd buiten door te brengen. Buiten sporten maakt kinderen fitter en zorgt ervoor dat ze meer vitamine D opdoen. Ook is uit onderzoek gebleken dat kinderen die veel tijd buitenshuis doorbrengen beter scoren op tests in rekenen, schrijven, kritisch nadenken en luisteren.  Het maakt ze socialer en vermindert de ADHD-symptomen. Bovendien slaap je door regelmatig buiten te zijn ook beter.

Er is plek voor maximaal 12 kinderen.
Leeftijd vanaf 6 jaar.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Tarieven

Tarieven  
Losse les € 6,00
5 Rittenkaart € 25,00
Proefles Gratis

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op via de telefoon, whatsapp of stuur een e-mail
+31 (0)6 23 55 90 99
info@personaltrainingandlifestyle.nl

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring