Circuittraining

De circuittraining bij Personal Training & Lifestyle is een 45 minuten durende High Intensity Training (HIT) waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Er wordt getraind met touwen, slamballs, dumbells, bokszakken en vele andere fitnessattributen om jou de maximale spierprikkel te geven.

Het voordeel van deze training is dat je vooraf weet waar je aan toe bent en de oefeningen niet op herhalingen, maar op tijd zijn. Elke oefening duurt 1 minuut en er zal gewerkt worden in vormen van 12 oefeningen. Deze werkwijze is ideaal om het voor iedereen toegankelijk te maken, in te stromen en om er het maximale uit te halen.

Wil jij snel vooruitgang zien, grenzen opzoeken en verleggen en gezellig in groepsverband tot het uiterste gaan, dan is deze circuittraining echt iets voor jou!

De Circuittrainingen vinden plaats op:
Maandag 09.15 - 10.00 uur
Maandag 18.00 - 18.45 uur
Woensdag 18.00 - 18.45 uur
Vrijdag 09.15 - 10.00 uur
Zaterdag 09.00 - 09.45 uur

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op via de telefoon, whatsapp of stuur een e-mail
+31 (0)6 23 55 90 99
info@personaltrainingandlifestyle.nl

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring