Hardlooptraining voor beginners

Hardlopen helpt om af te vallen, gezond te blijven, uw energie kwijt te raken en de gedachten even te verzetten. Kortom, het is goed voor u! Het kan ook zijn dat u wilt beginnen met hardlopen omdat u graag een keer aan een evenement mee wilt doen. Wat de reden ook is, beginnen met hardlopen is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Veel mensen starten zonder goede voorbereiding met het lopen van lange afstanden. Als dit niet lukt, bijvoorbeeld vanwege blessures, ontstaat frustratie en dan is het al snel niet meer leuk om te doen.

Hardlopen voor beginners verschilt erg van hardlopen voor gevorderden. U gaat iets nieuws doen en uw lichaam moet de tijd krijgen hier aan te wennen en zich hierin te ontwikkelen. Bij ons bouwt u uw conditie stapje voor stapje op, waardoor u uw lichaam steeds meer kunt uitdagen.

Naast de looptrainingen zullen wij ook aandacht besteden aan de core-stability (romp-stabiliteit). Met behulp van deze oefeningen sterkt u uw buik, onderrug en romp aan. In het dagelijks leven zult u hier veel profijt van hebben.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op via de telefoon, whatsapp of stuur een e-mail
+31 (0)6 23 55 90 99
info@personaltrainingandlifestyle.nl

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring