Kickboksen

Wil jij meer spierkracht, een getraind lichaam, een hoge vetverbranding en mentaal sterker worden, dan is kickboksen echt iets voor jou!
Met kickboksen train je zowel je armen, schouders, benen als je core (buik en onderrug). Door de hoge, per persoon afgestemde,intensiteit van de trainingen, schiet je vetverbranding omhoog.

Kickboksen wordt vaak geassocieerd met agressie en haantjesgedrag. Iets waar wij ons totaal niet in kunnen vinden. Haantjesgedrag tolereren wij dan ook niet! Iets meer ervaren kickboksers trainen bij ons “gewoon” tussen de beginners. Waar het bij andere sportscholen intimiderend over kan komen, hameren wij er op dat we er zijn om iedereen beter te maken en elkaar te helpen.

Onze kickbokslessen staan bekend als laagdrempelig en gezellig en worden bezocht door jong en oud, man of vrouw, slank en gezet en door sporters met of zonder ervaring. De focus ligt voornamelijk op de techniek en de conditie (calorieverbranding).
Een proefles is gratis en handschoenen hebben wij klaar liggen. Tot snel!

De kickbokstrainingen vinden plaats op:
Maandag: 20.15 - 21.15 uur
Donderdag 20.15 - 21.15 uur
Vrijdag 19.00 - 20.00 uur

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van één van onze diensten, wacht dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op via de telefoon, whatsapp of stuur een e-mail
+31 (0)6 23 55 90 99
info@personaltrainingandlifestyle.nl

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring