Onze studio

Wij beschikken over een sfeervolle, eigen studio waar al onze (indoor) vormen van Personal Training en groepslessen plaatsvinden.

Personal Training is bij ons dan ook echt Personal Training, wat inhoudt dat jij traint op de muziek waar jij het lekkerst op traint en jij geen andere sporters om je heen hebt. Daarnaast is er gratis WIFI aanwezig.

Onze studio bevindt zich in Nieuwegein-Zuid, nabij het winkelcentrum Hoog – Zandveld. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en de tramhalte “Nieuwegein-Zuid” bevindt zich op 100 meter van onze ingang.

ZAALVERHUUR

Ben jij op zoek naar een toegankelijke en betaalbare ruimte om jouw trainingen, workshops of cursussen aan te bieden? Neem dan nu contact met ons op!

De ruimte is zowel per uur, als per dagdeel te huren. Ook het huren voor een langere periode op vaste dagen en tijdstippen is uiteraard geen probleem.

Wat je kunt verwachten:
- Een sfeervolle, vrije ruimte van 140 m2.
- De mogelijkheid om 8 bokszakken op te hangen.
- Een spiegelwand.
- Gebruik van alle (sport)materialen.
- Keuken en toilet.

Voor eventuele vragen en/of meer informatie kan je contact opnemen met Robbie Vermeulen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06 23 55 90 99.

Personal Training & Lifestyle
Ratelaar 93
3434 EZ Nieuwegein

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring