Robbie Vermeulen

Bij mij geen standaard verhaal dat ik altijd al met sport bezig ben geweest, dat het sporten in mijn bloed zat en dat ik vanaf dat ik kon lopen gefascineerd was door alles wat met sport en voeding te maken had.

Waar ik wel altijd een passie voor heb gehad is het motiveren van mensen, waarbij ik het geven van persoonlijke aandacht erg belangrijk vind. Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de kledingbranche en heb diverse (leidinggevende) functies gehad. Toch heb ik uiteindelijk de belangrijke beslissing genomen om over te stappen naar de sportwereld.

Van kleins af aan heb ik altijd gevoetbald. Een aantal jaar geleden ben ik gestart met deelnemen aan de bootcamp lessen bij The Bootcamp Club. Tijdens deze training kwam ik erachter dat er op een gezonde en zeer uitdagende manier in de buitenlucht kan worden gesport. Ik zag snel resultaat, zowel fysiek als conditioneel, wat voor mij een extra stimulans was om door te gaan. Dit maakte mij zo enthousiast dat ik naast bootcamp ook ben gaan fitnessen en kickboksen. Ik vond een goede balans tussen prestatiegericht en recreatief sporten.

De drang om andere mensen te motiveren en te helpen met sporten, groeide. Naast mijn toenmalige baan in de detailhandel, volgde ik een aantal sportopleidingen, zoals Fit!Vak Fitnessinstructeur A, Fit!Vak Personal Training, Bootcampinstructeur, (Pre)Diabetes & Obesitas, Zwanger & Fit, The Gladiator Workouts, The Gladiator Workouts Kids en ontspanningsmassage.

Om ook mijn praktijkervaring te versterken, ben ik begonnen als sportinstructeur bij Body Business in IJsselstein. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als Bootcamp Instructeur bij The Bootcamp Club, heb ik de conditietrainingen verzorgd voor Kickboks & MMA School Change Fighting Academy in IJsselstein en heb ik de functie van Combinatiefunctionaris/Buurtsportcoach vervuld voor SportID/Gemeente Nieuwegein.

Sinds 2013 heb ik PERSONAL Training & Lifestyle opgericht, waarbij ik Personal Trainingen en andere groepslessen verzorg. Daarnaast help ik u graag met uw vragen over voeding, supplementen en lifestyle.

Sportieve groet,
Robbie Vermeulen

 

REFERENTIES

Groepsles & Sportinstructeur
Body Business
IJsselstein

Fitnessinstructeur
Heidehal
Nieuwegein

Bootcamp instructeur
The Bootcamp Club
Regio Utrecht

Kracht & Conditietrainer
Change Fighting Academy
IJsselstein

Combinatiefunctionaris/Buurtsportcoach
SportID Nieuwegein

Personal Training & Lifestyle gebruikt de standaard cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring